,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Сателитска опрема

Продукти 11 до 17 од вкупно 17

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед
 1. Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

  Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

  5.550,00 ден.

  Дигитален ресивер - Dreambox DM500S Дознај повеќе
 2. Кабел за антена - RG-6 100 CCS40

  Кабел за антена - RG-6 100 CCS40

  930,00 ден.

  Кабел за антена - RG-6 100 CCS40
  Должина 100 метри Дознај повеќе
 3. Мотор - DiSEqC H-H Mount

  Мотор - DiSEqC H-H Mount

  3.100,00 ден.

  Мотор - DiSEqC H-H Mount Дознај повеќе
 4. Мотор - DiSEqC V-150

  Мотор - DiSEqC V-150

  3.100,00 ден.

  Мотор - DiSEqC V-150 Дознај повеќе
 5. Сателитска чинија - Triax 75 cm

  Сателитска чинија - Triax 75 cm

  2.500,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax 75 cm Дознај повеќе
 6. Сателитска чинија - Triax 85cm

  Сателитска чинија - Triax 85cm

  3.100,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax 85cm Дознај повеќе
 7. Сателитска чинија - Triax TD-110

  Сателитска чинија - Triax TD-110

  4.650,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax TD-110 Дознај повеќе

Продукти 11 до 17 од вкупно 17

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед