,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Сателитска опрема

Продукти 1 до 10 од вкупно 17

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед
 1. Сателитска чинија - Triax TD-110

  Сателитска чинија - Triax TD-110

  4.650,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax TD-110 Дознај повеќе
 2. Сателитска чинија - Triax 85cm

  Сателитска чинија - Triax 85cm

  3.100,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax 85cm Дознај повеќе
 3. Сателитска чинија - Triax 75 cm

  Сателитска чинија - Triax 75 cm

  2.500,00 ден.

  Сателитска чинија - Triax 75 cm Дознај повеќе
 4. Мотор - DiSEqC V-150

  Мотор - DiSEqC V-150

  3.100,00 ден.

  Мотор - DiSEqC V-150 Дознај повеќе
 5. Мотор - DiSEqC H-H Mount

  Мотор - DiSEqC H-H Mount

  3.100,00 ден.

  Мотор - DiSEqC H-H Mount Дознај повеќе
 6. Кабел за антена - RG-6 100 CCS40

  Кабел за антена - RG-6 100 CCS40

  930,00 ден.

  Кабел за антена - RG-6 100 CCS40
  Должина 100 метри Дознај повеќе
 7. Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

  Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

  5.550,00 ден.

  Дигитален ресивер - Dreambox DM500S Дознај повеќе
 8. Антена - Maxima

  Антена - Maxima

  1.850,00 ден.

  Антена - Maxima Дознај повеќе
 9. Антена - LAV 01

  Антена - LAV 01

  930,00 ден.

  Антена - LAV 01 Дознај повеќе
 10. Антена - LAD 02

  Антена - LAD 02

  930,00 ден.

  Антена - LAD 02 Дознај повеќе

Продукти 1 до 10 од вкупно 17

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед