,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Стаклокерамичка плоча - PVS MC4 / NF

Краток преглед

Стаклокерамичка плоча
PVS MC4 / NF

Достапност: на залиха

12.399,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

Стаклокерамичка плоча - PVS MC4 / NF

More Views

Детали

 • Стаклокерамичка плоча
 • Управување – рачна контрола
 • Брзи грeјни зони - 4
 • Степени на регулациja - 6
 • Индикатор за заостаната топлина
 • Моќност P(max) = 6,0kW
 • Предна лeва зона ф180/1800W
 • Задна лева зона 140mm / 1200W
 • Предна десна зона 140mm / 1200W
 • Задна десна зона ф180/1800W
 • Димензии: 580x510 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.