,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Бижутерија

Продукти 11 до 19 од вкупно 19

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед
 1. Ѓердан со тегетни камења

  Ѓердан со тегетни камења

  780,00 ден.

  Ѓердан со тегетни камења Дознај повеќе
 2. Ѓердан Филипински корал светло плав 1

  Ѓердан Филипински корал светло плав 1

  790,00 ден.

  Ѓердан од светло плав Филипински корал Дознај повеќе
 3. Ѓердан Филипински црвен корал 2

  Ѓердан Филипински црвен корал 2

  720,00 ден.

  Ѓердан Филипински црвен корал. Дознај повеќе
 4. Ѓердан Филипински црвени корали 1

  Ѓердан Филипински црвени корали 1

  700,00 ден.

  Ѓердан - црвени корали.Земја на потекло Филипини. Дознај повеќе
 5. Ѓердан црно сив

  Ѓердан црно сив

  780,00 ден.

  Ѓердан црно сив Дознај повеќе
 6. Сет гердан и обетки

  Сет гердан и обетки

  360,00 ден.

  Сет гердан и обетки 90% метал 10% пластика. Дознај повеќе
 7. Сет ѓердан и обетки метал

  Сет ѓердан и обетки метал

  840,00 ден.

  Сет ѓердан и обетки налик на сребро изработени од метал. Дознај повеќе
 8. Сет ѓердан и обетки “срце“

  Сет ѓердан и обетки “срце“

  920,00 ден.

  Сет ѓердан и обетки во форма на срце во лилава боја.Бижутерија. Дознај повеќе
 9. Сет гердан со обетки

  Сет гердан со обетки

  320,00 ден.

  Сет гердан со обетки од нанижени мунистри.Состав 100% пластика. Дознај повеќе

Продукти 11 до 19 од вкупно 19

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед