,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Бижутерија

Продукти 1 до 10 од вкупно 19

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед
 1. Сет гердан со обетки

  Сет гердан со обетки

  320,00 ден.

  Сет гердан со обетки од нанижени мунистри.Состав 100% пластика. Дознај повеќе
 2. Сет ѓердан и обетки “срце“

  Сет ѓердан и обетки “срце“

  920,00 ден.

  Сет ѓердан и обетки во форма на срце во лилава боја.Бижутерија. Дознај повеќе
 3. Сет ѓердан и обетки метал

  Сет ѓердан и обетки метал

  840,00 ден.

  Сет ѓердан и обетки налик на сребро изработени од метал. Дознај повеќе
 4. Сет гердан и обетки

  Сет гердан и обетки

  360,00 ден.

  Сет гердан и обетки 90% метал 10% пластика. Дознај повеќе
 5. Ѓердан црно сив

  Ѓердан црно сив

  780,00 ден.

  Ѓердан црно сив Дознај повеќе
 6. Ѓердан Филипински црвени корали 1

  Ѓердан Филипински црвени корали 1

  700,00 ден.

  Ѓердан - црвени корали.Земја на потекло Филипини. Дознај повеќе
 7. Ѓердан Филипински црвен корал 2

  Ѓердан Филипински црвен корал 2

  720,00 ден.

  Ѓердан Филипински црвен корал. Дознај повеќе
 8. Ѓердан Филипински корал светло плав 1

  Ѓердан Филипински корал светло плав 1

  790,00 ден.

  Ѓердан од светло плав Филипински корал Дознај повеќе
 9. Ѓердан со тегетни камења

  Ѓердан со тегетни камења

  780,00 ден.

  Ѓердан со тегетни камења Дознај повеќе
 10. Ѓердан кафево со сиво

  Ѓердан кафево со сиво

  780,00 ден.

  Ѓердан кафево со сиво Дознај повеќе

Продукти 1 до 10 од вкупно 19

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед