,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Резултати од пребарувањето за 'фен за коса'

Продукти 1 до 10 од вкупно 300

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед
 1. WINDOWS 7 STARTER - ОЕМ

  WINDOWS 7 STARTER - ОЕМ

  2.483,00 ден.

  Windows 7 Starter е дизајниран за поголема функционалност на малите netbook лаптопи, или на на entry-level компјутери. Оперативниот систем е создаден да работи побрзо, а притоа без да ги исклучува функционалностите на кои сте навикнати на Windows оперативниот систем.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер Дознај повеќе
 2. WINDOWS 7 Home Premium - ОЕМ

  WINDOWS 7 Home Premium - ОЕМ

  6.333,00 ден.

  Оперативниот систем, Windows 7 Home Premium нуди богата, динамична забава на вашиот компјутер. Овозможува лесно креирање на домашна мрежа и споделување на вашите омилени слики, видеа и музика. Можете да гледате, паузирате, премотате или снимате од ТВ, кога и каде сакате.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 3. WINDOWS 7 Professional - OEM

  WINDOWS 7 Professional - OEM

  8.342,00 ден.

  Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнисо. Лесно поврзување на мрежа и многу побезбедно споделување на фајлови меѓу компјутерите во вашиот дом/канцеларија. Покрај тоа, можете да стартувате програми во Windows XP мод. Лесно повратете ги изгубените податоците со автоматски back-up на вашата домашна или бизнис мрежа.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 4. WINDOWS 7 Ultimate - OEM

  WINDOWS 7 Ultimate - OEM

  11.321,00 ден.

  Дизајниран за луѓе што сакаат се’. Оперативниот систем Windows 7 Ultimate ви нуди сe’ што Home Premium и Professional имаат – плус додатни безбедносни карактеристики и флексибилност за работа на повеќе светски јазици. Креирајте домашна мрежа и споделете ги сите ваши омилени фотографии, видеа и музика.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 5. Swarovski Elements - Обетки

  Swarovski Elements - Обетки

  1.600,00 ден.

  Обетки, Swarovski Elements Дознај повеќе
 6. Swarovski Elements - Обетки

  Swarovski Elements - Обетки

  3.300,00 ден.

  Обетки, Swarovski Elements Дознај повеќе
 7. Swarovski Elements - Обетки

  Swarovski Elements - Обетки

  2.900,00 ден.

  Обетки, Swarovski Elements Дознај повеќе
 8. Swarovski Elements - Обетки

  Swarovski Elements - Обетки

  3.900,00 ден.

  Обетки, Swarovski Elements Дознај повеќе
 9. Swarovski Elements - Приврзок

  Swarovski Elements - Приврзок

  2.150,00 ден.

  Овој приврзок од Swarovski кристал ја менува бојата во зависност од тоа на каква позадина е ставен. На бела позадина е син, додека пак на црна е жолт. Дознај повеќе
 10. Swarovski Elements - Приврзок

  Swarovski Elements - Приврзок

  1.800,00 ден.

  Приврзок, Swarovski Elements Дознај повеќе

Продукти 1 до 10 од вкупно 300

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед