,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

LNB - IL-1LG

Quick Overview

LNB - IL-1LG

Availability: In stock

615.00 den.
OR

Be the first to review this product

LNB - IL-1LG

More Views

Details

 • Фреквенција на внесување 10,7 ~ 12.75GHz 
 • Фрекфенција на локален осцилатор 950 ~ 1950 MHz; 1100 ~ 2150 MHz 
 • Низок Бенд: 9,75 GHz, висок бенд: 10,6 GHz 
 • Толеранција на локален осцилатор 2MHz (-30C ~ +60 ° C)
 • Појачување со конверзија > 60dB 
 • Шум -50dBc/1KHz -75dBc/10KHz -95dBc/100KHz 
 • Вкрстена поларизација 25dB
 • Излез VSWR 2.0:1 @ 75W 
 • Работен напон Вертикален: 11,5 ~ 14 VDC, Хоризонтален: 16 ~ 19 VDC 
 • Потрошувачка <200mA 
 • Работна температура-40C ~ +60 C 

Additional Information

Video Review No
Size No
Free Shipping No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.