,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Subscribe to RSS Feed

Техника

Техничка роба, компјутери, лаптопи, принтери, скенери, монитори, рутери, компјутерска галантерија ...

Items 1 to 10 of 138 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. AM / FM тјунер - T-6228

  AM / FM тјунер - T-6228

  13,100.00 den.

  AM / FM тјунер - T-6228 Learn More
 2. CD и MP3 плеер, ITC T-6221

  CD и MP3 плеер, ITC T-6221

  9,725.00 den.

  CD и MP3 плеер, ITC T-6221
  Чита CD и mp3 дискови
  ЕСС декодирање и дигитално серво Learn More
 3. CD плеер - T-6227

  CD плеер - T-6227

  14,800.00 den.

  CD плеер - T-6227 Learn More
 4. CDJ - 1000MK3MP3

  CDJ - 1000MK3MP3

  72,800.00 den.

  CDJ - 1000MK3MP3
  CD плеер за Ди Џеи Learn More
 5. CDJ - 100S

  CDJ - 100S

  25,300.00 den.

  CDJ - 100S
  CD плеер за Ди Џеј Learn More
 6. CDJ - 200 MP3

  CDJ - 200 MP3

  30,200.00 den.

  CDJ - 200 MP3
  CD плеер за Ди Џеј Learn More
 7. CDJ- 400 MP3

  CDJ- 400 MP3

  40,000.00 den.

  CDJ- 400 MP3
  CD плеер за Ди Џеј Learn More
 8. CDJ- 800 MK2 MP3

  CDJ- 800 MK2 MP3

  46,200.00 den.

  CDJ- 800 MK2 MP3
  CD плеер за Ди Џеј Learn More
 9. CDJ-2000

  CDJ-2000

  98,300.00 den.

  CDJ-2000
  Формати на датотеки: MP3, AAC, WAV, AIFF
  Компатибилeн со: Аудио CD, CD-R, CD-RW, USB уреди
  Learn More
 10. CDJ-900

  CDJ-900

  70,000.00 den.

  CDJ-900

  Learn More

Items 1 to 10 of 138 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction