,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

WINDOWS 7 Professional - GGK

Краток преглед

Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнисо. Лесно поврзување на мрежа и многу побезбедно споделување на фајлови меѓу компјутерите во вашиот дом/канцеларија. Покрај тоа, можете да стартувате програми во Windows XP мод. Лесно повратете ги изгубените податоците со автоматски back-up на вашата домашна или бизнис мрежа.

Оваа верзија може да се купи и поединечно без компјутер. И е најдобро решение за легализација на нелегалните верзии на Windows.

Достапност: на залиха

9.999,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

WINDOWS 7 Professional - GGK

More Views

Детали

 • Користете програми дизајнирани за XP во XP мод.
 • Заштедете време и пари решавајќи IT проблеми преку Action Center
 • Интеракција со кој било компатибилен уред  поврзан на вашиот компјутер
 • Поврзување на повеќе компјутери со или без сервер.
 • Автоматски back-up на вашите фајлови.
 • Споделувајте фајлови на сите компјутери во вашиот дом преку HomeGroup.
 • Полесно пребарување на датотеки преку search box: документи, фото, e-mail.
 • Најдете го вистинскиот принтер при промена на локација (канцеларија-дома)

Системски побарувања

 • Компјутер со 1GHz 32 bit (x86) или (x64) процесор.
 • Графичка картичка DirectX 9 графички процесор  со WDDM 1.0 или подоцнежен driver.
 • 1 GB RAM меморија (32-bit)/ 2 GB RAM (64-bit)
 • 16 GB слободен дисков простор (32-bit) / 20 GB (64-bit)

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.