,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

LNB - IL-4MLG

Краток преглед

LNB - IL-4MLG

Достапност: на залиха

2.150,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

LNB - IL-4MLG

More Views

Детали

 • Влезна фреквенција 10,7 ~ 12.75GHz 
 • Излезан фрекфенција: Низок бенд: 950 ~ 1950MHz, висок бенд :1100-2150MHz
 • Фреквенција на локален осцилатор: низок бенд: 9,75 GHz, висок бенд: 10,6 GHz 
 • Толеранција на локален осцилатор: 2MHz (-30C ~ +60 ° C) 
 • Појачување со конверзија > 60dB 
 • Шум -50dBc/1KHz -75dBc/10KHz -95dBc/100KHz 
 • Вкрстена оларизација 25dB 
 • Излез VSWR 2.0:1 @ 75W 
 • Работен напон вертикален: 11,5 ~ 14 VDC, хоризонтален: 16 ~ 19 VDC 
 • Потрошувачка <200mA 
 • Работна температура-40C ~ +60 C

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.