,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

LNB IL-1IG

Краток преглед

LNB IL-1IG

Достапност: на залиха

615,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

LNB IL-1IG

More Views

Детали

 • Фреквенција на внесување - 10,7 ~ 12.75GHz 
 • Фрекфенција 950 ~ 1950 MHz; 1100 ~ 2150 MHz 
 • Фреквенција Низок Бенд: 9,75 GHz, Висока Бенд: 10,6 GHz 
 • Локален осцилатор има толеранција од 2MHz (-30C ~ +60 ° C) 
 • Конверзија на појачување> 60dB 
 • Шум - 50dBc/1KHz -75dBc/10KHz -95dBc/100KHz 
 • Вкрстена поларизација 25dB 
 • Излез VSWR 2.0:1 @ 75W 
 • Работен напон: Вертикален: 11,5 ~ 14 VDC, Хоризонталeн: 16 ~ 19 VDC ДК 
 • Потрошувачка <200mA 
 • Работна температура -40C ~ +60 C 

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.