,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

Краток преглед

Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

Достапност: на залиха

5.550,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

Дигитален ресивер - Dreambox DM500S

More Views

Детали

 • 250 MHz на IBM PowerPC процесор (350 МИПС) 
 • GNU / Linux оперативен систем
 • 1 x smartcard читач- 
 • MPEG2 Хардвер декодирање 
 • Општи достапни NIMs (DVB-S, DVB-C)
 • V.24/RS232 интерфејс
 • 100mbit full duplex Ethernet интерфејс
 • 2 LED статус
 • Неограничен број на канали за ТВ / Радио 
 • Hannel за промена на време <1 секунда
 • Автоматско скенирање на услуги 
 • Поддржува директни букет-листи (индиректно неограничено)
 • Поддржува EPG (електронски програмски водич) 
 • Поддржува повеќе LNB
 • Вклучување контрола (подржува DiSEqC)
 • Сосема адаптибилен OSD на многу јазици (кожата поддршка)
 • SPDI / F Интерфејс за дигитален проток (AC-3 / DTS) 
 • 1 x Scart-интерфејс (целосно контролиран од страна на софтверот)

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.