,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Аспиратор на извлекување - Concept

Краток преглед

Аспиратор на извлекување - Concept

Достапност: на залиха

6.268,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

Аспиратор на извлекување - Concept

More Views

Детали

 • Технички параметри:
 • Висина: 175 мм, длабочина: 310-470 мм, ширина: 600 мм
 • Додаток: вентил
 • Нерѓосувачки дизајн
 • 2 можности: цевни и проточно
 • Копчиња за контрола
 • 2 х брзини
 • Моќност: 320 m3/час
 • Максимална бучава 57 dB
 • Ламба 40W
 • 2 х филтер за маснотии
 • Излезен дијаметар (mm): 120
 • Јаглероден филтер
 • 1 вентилатор
 • Нето тежина: 5,9 кг
 • Напон: 230 V ~ 50Hz Моќ
 • : 150 W
 • Должина на кабелот: 2,2 m

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Н/Д
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.