,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Аспиратор А-класа - Concept

Краток преглед

Аспиратор А-класа - Concept

Достапност: на залиха

14.375,00 ден.
или

Биди прв кој го рецензирал овој продукт

Аспиратор А-класа - Concept

More Views

Детали

 • Технички параметри:
 • Висина: 650-990 мм, длабочина: 600 мм, ширина: 505 мм
 • Додаток: вентил
 • Нерѓосувачки дизајн
 • 2 можности: цевни и проточно
 • Контролни копчиња на допир
 • Тајмер: 5 мин
 • 3 брзини
 • Моќност: 800 m3/hour
 • Макс. бучава на максимална брзина 52 dB
 • 2x Халогени сијалици
 • 2 филтри за маснотии
 • 1x јаглероден филтер
 • 1 вентилатор
 • Нето тежина: 18 kg
 • Напон: 230 V ~ 50Hz
 • Моќ: 200 W
 • Должина на кабелот: 2,2 m

Дополнителни Информации

Видео Преглед Не
Број / Големина Не
Бесплатна Достава Не

Тагови на продуктот

Користи празно место за да ги разделиш таговите. Користи единичен наводник (') за фрази.