,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Декорации/Украси

Продукти 1 до 10 од вкупно 13

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед
 1. Дрвен крст

  Дрвен крст

  950,00 ден.

  Дрвен крст
  Димензии: 38 х 24 cm
  Дознај повеќе
 2. Дрвен послужавник

  Дрвен послужавник

  800,00 ден.

  Дрвен послужавник
  Димензии: дијаметар 23 cm, длабочина 3,5 cm. Дознај повеќе
 3. Дрвен саат - Александар Македонски

  Дрвен саат - Александар Македонски

  990,00 ден.

  Дрвен саат - Александар Македонски
  Димензии: 23 cm дијаметар Дознај повеќе
 4. Дрвен саат - Македонија

  Дрвен саат - Македонија

  990,00 ден.

  Дрвен саат - Македонија
  Димензии: 11 х 20 cm Дознај повеќе
 5. Дрвена чаша

  Дрвена чаша

  450,00 ден.

  Дрвена чаша
  Рачна изработка
  Димензии: 15 х 12 cm Дознај повеќе
 6. Дрвена чутурка, голема

  Дрвена чутурка, голема

  450,00 ден.

  Дрвена чутурка
  Рачна изработка
  Димензии: 27 х 20 cm Дознај повеќе
 7. Дрвена чутурка, мала

  Дрвена чутурка, мала

  200,00 ден.

  Дрвена чутурка
  Рачна изработка
  Димензии: 13 х 10 cm Дознај повеќе
 8. Дрвена чутурка, средна

  Дрвена чутурка, средна

  350,00 ден.

  Дрвена чутурка
  Рачна изработка
  Димензии: 22 х 16 cm Дознај повеќе
 9. Порцеланска шолја

  Порцеланска шолја

  200,00 ден.

  Порцеланска шолја
  Димензии: длабочина 10cm
  Дијаметар 5 cm. Дознај повеќе
 10. Резба за ѕид

  Резба за ѕид

  700,00 ден.

  Резба за ѕид
  Рачна изработка
  Димензии: 20 х 26 Дознај повеќе

Продукти 1 до 10 од вкупно 13

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2

Мрежа  Листа 

Постави опагачки редослед