,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Резултати од пребарувањето за 'windows 7'

Продукти 1 до 10 од вкупно 240

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед
 1. WINDOWS 7 Professional - GGK

  WINDOWS 7 Professional - GGK

  9.999,00 ден.

  Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнисо. Лесно поврзување на мрежа и многу побезбедно споделување на фајлови меѓу компјутерите во вашиот дом/канцеларија. Покрај тоа, можете да стартувате програми во Windows XP мод. Лесно повратете ги изгубените податоците со автоматски back-up на вашата домашна или бизнис мрежа.

  Оваа верзија може да се купи и поединечно без компјутер. И е најдобро решение за легализација на нелегалните верзии на Windows. Дознај повеќе
 2. WINDOWS 7 Home Basic - ОЕМ

  WINDOWS 7 Home Basic - ОЕМ

  4.856,00 ден.

  Оперативниот систем, Windows 7 Home Basic нуди богата, динамична забава на вашиот компјутер. Овозможува лесно креирање на домашна мрежа и споделување на вашите омилени слики, видеа и музика. Можете да гледате, паузирате, премотате или снимате од ТВ, кога и каде сакате.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 3. Тастатура - WKB-M816

  Тастатура - WKB-M816

  210,00 ден.

  Тастатура - WKB-M816
  PS/2 приклучок Дознај повеќе
 4. NOKIA C6

  NOKIA C6

  18.000,00 ден.

 5. WINDOWS 7 Ultimate - OEM

  WINDOWS 7 Ultimate - OEM

  11.321,00 ден.

  Дизајниран за луѓе што сакаат се’. Оперативниот систем Windows 7 Ultimate ви нуди сe’ што Home Premium и Professional имаат – плус додатни безбедносни карактеристики и флексибилност за работа на повеќе светски јазици. Креирајте домашна мрежа и споделете ги сите ваши омилени фотографии, видеа и музика.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 6. WINDOWS 7 Professional - OEM

  WINDOWS 7 Professional - OEM

  8.342,00 ден.

  Оперативниот систем Windows 7 Professional ги вклучува сите Home Premium карактеристики и карактеристики кои ги побаравте и кои ви се потребни во секојдневниот бизнисо. Лесно поврзување на мрежа и многу побезбедно споделување на фајлови меѓу компјутерите во вашиот дом/канцеларија. Покрај тоа, можете да стартувате програми во Windows XP мод. Лесно повратете ги изгубените податоците со автоматски back-up на вашата домашна или бизнис мрежа.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 7. WINDOWS 7 Home Premium - ОЕМ

  WINDOWS 7 Home Premium - ОЕМ

  6.333,00 ден.

  Оперативниот систем, Windows 7 Home Premium нуди богата, динамична забава на вашиот компјутер. Овозможува лесно креирање на домашна мрежа и споделување на вашите омилени слики, видеа и музика. Можете да гледате, паузирате, премотате или снимате од ТВ, кога и каде сакате.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер. Дознај повеќе
 8. WINDOWS 7 STARTER - ОЕМ

  WINDOWS 7 STARTER - ОЕМ

  2.483,00 ден.

  Windows 7 Starter е дизајниран за поголема функционалност на малите netbook лаптопи, или на на entry-level компјутери. Оперативниот систем е создаден да работи побрзо, а притоа без да ги исклучува функционалностите на кои сте навикнати на Windows оперативниот систем.

  Оваа верзија се испорачува исклучиво со нов компјутер Дознај повеќе
 9. Exclusive сет

  Exclusive сет

  3.635,00 ден.

  Exclusive сет - 5 ножеви со метални рачки, матиран челик во дрвен држач.
  Опис на ножевите
  1х Кујнски нож 9 см
  1х Унирвезален нож 13 см
  1х Нож за леб 21см
  1х Нож за месо 20см
  1х Готварски нож 20см Дознај повеќе
 10. сет кујнски помагала

  сет кујнски помагала

  787,00 ден.

  Largo сет кујнски помагала 6 парчиња, обложени со противлеплив слој. Дознај повеќе

Продукти 1 до 10 од вкупно 240

по страница
Страна:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Мрежа  Листа 

Постави растечки редослед