,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Видео Надзор

6 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. Инфра црвена камера - I1-325CS

  Инфра црвена камера - I1-325CS

  2,608.00 den.

  -Ден и ноќ функција
  -12 IR LED диоди
  -Видливa далечина до 10м
  -Водоотпорен
  -CDS сензор вграден
  -Автоматски баланс на белата боја
  -Внатрешна и надворешна употреба
  -Вклучува конзола Learn More
 2. Камера DI-355CSVF

  Камера DI-355CSVF

  6,250.00 den.

  Di-355CSVF

  -Вариабилен фокус 4-9mm леќа
  -SONY HQ1 DSP систем
  -Висока резолуција 540 TVL
  -Елегантна метална кутија
  -двојно стакло + Хоп уникатен дизајн
  -36 IR LED диоди
  -Видливост на оддалеченост од 25m
  -Vandalproof и водоотпорен
  -Авто-Следење на баланс на белата боја Learn More
 3. Камера BX-351CS

  Камера BX-351CS

  7,239.00 den.

  BX-351CS

  -Висока резолуција 540 TVL
  -Мин. Осветлување 0,001 Лукс
  -32 пати Sense Up
  -Auto Gain Control Преклопен
  -Надоместок на позадинска светлина
  Learn More
 4. Камера BX-352CS

  Камера BX-352CS

  4,499.00 den.

  BX-352CS

  -SONY HQ1 DSP систем
  -Висока резолуција 540 TVL
  -Ден и ноќ функција
  -Надомест на позадинско светло
  -Автоматски баланс на бело
  -Поддршка AC-ВИДЕО
  -Авто Ирис леќа Learn More
 5. Мини камера - IV-322CS

  Мини камера - IV-322CS

  2,893.00 den.

  -Вградени IR LED диоди во Скриена камера
  -18 IR LED диоди
  -Ден и Ноќ
  -Минијатурана скриена камера
  -Вграден Пин-дупка леќа
  -Компактна големина и прекрасен дизајн
  -Автоматски баланс на белата боја Learn More
 6. Мини скриена камера - (МP-325CS)PH

  Мини скриена камера - (МP-325CS)PH

  2,560.00 den.

  -Вградлива камера
  -Компактна големина и прекрасен дизајн
  -Автоматски баланс на белата боја
  -Лесна инсталација Learn More

6 Item(s)

per page

Grid  List 

Set Descending Direction