,,Фешн Ива,, ДООЕЛ

Аспиратор на извлекување - Concept

Quick Overview

Аспиратор на извлекување - Concept

Availability: In stock

6,268.00 den.
OR

Be the first to review this product

Аспиратор на извлекување - Concept

More Views

Details

 • Технички параметри:
 • Висина: 175 мм, длабочина: 310-470 мм, ширина: 600 мм
 • Додаток: вентил
 • Нерѓосувачки дизајн
 • 2 можности: цевни и проточно
 • Копчиња за контрола
 • 2 х брзини
 • Моќност: 320 m3/час
 • Максимална бучава 57 dB
 • Ламба 40W
 • 2 х филтер за маснотии
 • Излезен дијаметар (mm): 120
 • Јаглероден филтер
 • 1 вентилатор
 • Нето тежина: 5,9 кг
 • Напон: 230 V ~ 50Hz Моќ
 • : 150 W
 • Должина на кабелот: 2,2 m

Additional Information

Video Review No
Size N/A
Free Shipping No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.